Massage för att orka jobba i restaurangbranschen

God morgon på er!

Jag tror att jag har berättat att jag jobbar på en lunchrestaurang i Mjölby, vilket jag trivs väldigt bra med. Men att jobba i restaurangbranschen kan vara ganska stressigt och fysiskt tungt ibland då man bär mycket och även går och står i princip hela dagarna. Så nu känner jag ett stort behov av att boka tid för massage. Jag försöker boka mig på massage ungefär en gång i månaden bara för att försöka ta hand om kroppen så bra det går. Då kanske jag orkar jobba kvar i branschen längre än jag skulle gjort annars.

Även om jag kan vara väldigt trött vissa dagar så har jag också väldigt roligt på jobbet och jag vet inte vad jag skulle vilja jobba med om det inte var detta. Dels har jag ett stort intresse för mat och sen trivs jag bra med att arbeta inom service. Det finns absolut vissa dagar och kunder som är mer prövande för tålamodet, men det är också så många trevliga, glada och tacksamma människor. Och jag tänker att så länge allt det positiva väger upp för det negativa så kommer jag säkert bli kvar. Mjölby är ganska litet så vi har många härliga stammisar som man lärt känna ganska bra vid det här laget, men det är också många som är på genomresa som stannar för lunch hos oss.

Det är ofta ryggen jag blir trött i av jobbet och då brukar massage fungera väldigt bra. Jag har fått en tid hos en massör redan imorgon efter jobbet, så det blir ett bra sätt att starta helgen. Jag jobbar varannan helg, men detta är min lediga helg så det passar väldigt bra med lite extra lyx. Hoppas allt är bra med er och att ni äter något gott till lunch!