Service och installation av VVS i vår restaurang i Umeå

Hejsan på er alla goa och glada

Här i Umeå är vi i full gång att renovera en restaurang vi har tagit över. Det som just nu händer är att vi har en firma som jobbar med VVS då vi behöver se över både rör och ventilation. När vi tog över det här stället så var det längesen som någon renoverat eller gjort något alls för att rusta upp lokalen så vi har tagit oss an ett ordentligt projekt. Men det är också väldigt roligt för det här är något jag velat göra väldigt länge.

I ett restaurangkök är det ju hög prioritet på att både rör och ventilation fungerar, så det kändes självklart att anlita en firma för att se över allt med VVS på hela bygget. Det är ju både för att kunna driva verksamheten på bästa sätt men också för våra gästers skull såklart. Det finns en hel del restauranger i Umeå så konkurrensen är tuff, men samtidigt finns det en stor efterfrågan så därför känns det värt att prova. Vi har visionen klar framför oss jag och min kompanjon men än så länge sparar vi lite på detaljerna.

Vi båda har ett stort intresse för både interiör, mat och service så jag tror att det här kommer bli lyckat. Vi var kollegor på ett annat jobb och blev väldigt goda vänner och sedan vet jag inte riktigt hur idén föddes att vi skulle starta upp något tillsammans. Men när vi såg att den här lokalen skulle bli ledig så såg vi våran chans och slog till. Ibland måste man bara våga satsa! Vi har nog båda en ganska start entreprenörsanda och triggas av utmaningen. När allt med VVS är klart så ska vi måla om få in ny inredning. Nu ska vi jobba vidare, men ha en underbar dag så hörs vi snart igen!